Loading... Please wait

Bine ati venit!

Rezervari si informatii

(+4) 0747.041.049

VILA IRIS - Eforie Nord

VILA IRIS - Eforie Nord

Situata la mai putin de 400m de plaja si la mai putin de 50m de la soseaua principala, VILA IRIS este un loc ideal in care sa iti petreci vacanta de vara.

Vezi lista tarife
Camera dubla cu pat matrimonial

Camere duble cu pat matrimonial si apartamente

Noi va propunem confortul de acasa! Camerele noastre sunt intime, cu design modern, aerisite si luminoase, iar mobilierul este nou.

Vezi camere
Sala de conferinte

Sala de conferinte

Vezi toate pozele

In anul 2014 restaurantul si barul nu functioneaza!!!

 

La demisol, a fost amenajat un mic restaurant cu o capacitate de maxim 40 de locuri, destinat exclusiv turistilor cazati in vila.

 

Meniul este foarte variat si produsele sunt mereu proaspete.

 

Ca o regula, pentru o mai buna organizare a restaurantului turistii pot face optiuni asupra felului de mancare dorit cu o zi inainte, sau chiar dis de dimineata inainte de a pleca la plaja.

 

Astfel, la intoarcere sunt asteptati deja cu masa pregatita!!

 

Tarifele sunt foarte atractive, si evident se poate opta si pentru MENIUL ZILEI afisat la RECEPTIE pentru care pretul este FIX.


Situata la mai putin de 400m de plaja si la mai putin de 50m de la soseaua principala, VILA IRIS este un loc ideal in care sa iti petreci vacanta de vara.   Locatia este perfecta pentru a savura o bere rece dupa o zi petrecuta pe plaja.   Este locul unde copiii au locul lor de joaca sigur, este locul unde relaxarea este la...

Citeste mai mult

Serviciile noastre

Localizare pe harta

Pentru a localiza vila noastra va rugam sa dati click pe harta de mai sus.

Vezi camere