Loading... Please wait

Bine ati venit!

Rezervari si informatii

(+4) 0747.041.049

VILA IRIS - Eforie Nord

VILA IRIS - Eforie Nord

Situata la mai putin de 400m de plaja si la mai putin de 50m de la soseaua principala, VILA IRIS este un loc ideal in care sa iti petreci vacanta de vara.

Vezi lista tarife
Camera dubla cu pat matrimonial

Camere duble cu pat matrimonial si apartamente

Noi va propunem confortul de acasa! Camerele noastre sunt intime, cu design modern, aerisite si luminoase, iar mobilierul este nou.

Vezi camere
Sala de conferinte

Sala de conferinte

Vezi toate pozele
Conform cerin?elor Legii nr. 677/2001 pentru protec?ia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal ?i libera circula?ie a acestor date, modificat? ?i completat? ?i ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal ?i protec?ia vie?ii private în sectorul comunica?iilor electronice si Regulamantului General privind protectia Datelor Personale 2016/679 (GDPR), S.C.COMEL PROD S.R.L. are obliga?ia de a administra în condi?ii de siguran?? ?i numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furniza?i despre dumneavoastr?, un membru al familiei dumneavoastr? ori o alt? persoan?. Scopul colect?rii datelor este operarea rezervarii serviciilor turistice si/sau de organizari evenimente, facturarea serviciilor turistice si/sau de organizari evenimente solicitate, in conformitate cu prevederile Codului Fiscal, si asigurarea pazei si securitatii bunurilor si valorilor persoanelor vizate si a bunurilor operatorului si a imprejmuirilor afectate acestora. Sunte?i obligat(?) s? furniza?i datele dumneavoastra cu caracter personal, acestea fiind necesare pentru operarea rezervarii serviciilor turistice si/sau de organizari evenimente, facturarii serviciilor turistice si/sau de organizari evenimente solicitate si asigurarii pazei si securitatii bunurilor si valorilor dumneavoastra si ale operatorului de servicii turistice. Refuzul dvs. determin? imposibilitatea rezervarii si platii serviciilor turistice. Colectarea datelor cu caracter personal prin utilizarea mijloacelor de supraveghere video se face cu acordul dumneavoastra tacit (intelegerea si acceptarea semnificatiei indicatorului „Zona supravegheata video”). Spatiile supravegheate video sunt receptia - IRIS, parcarea ,zona tehnica si imprejmuirile aferente cladirii. Informa?iile înregistrate sunt destinate utiliz?rii de c?tre operator ?i sunt comunicate, la cerere, numai autoritatilor statului indreptatite prin lege. Conform Legii nr. 677/2001, beneficia?i de dreptul de acces, de interven?ie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale ?i dreptul de a v? adresa justi?iei. Totodat?, ave?i dreptul s? v? opune?i prelucr?rii datelor personale care v? privesc ?i s? solicita?i ?tergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, v? pute?i adresa cu o cerere scris?, datat? ?i semnat? la S.C.COMEL PROD S.R.L., Str. NUCULUI nr. 3, Constanta, Eforie Nord, la numarul de telefon 0747-041049 sau la email: “vila_iris@yahoo.ro”. De asemenea, v? este recunoscut dreptul de a v? adresa justi?iei. Dac? unele din datele despre dumneavoastr? sunt incorecte, v? rug?m s? ne informa?i cât mai curând posibil. POLITICA DE CONFIDENTIALITATE S.C.COMEL PROD S.R.L, in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului “http://www.vilairiseforie.ro” respecta caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de catre dumneavoastra atunci cand utilizati acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop in care a creat si aplica prezenta Politica de confidentialitate. Vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de utilizare si Politicii de confidentialitate si implica acceptul implicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta acordul dumneavoastra tacit cu privire la continutul Termenilor si conditiilor de utilizare si Politicii de confidentialitate. S.C.COMEL PROD S.R.L isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul website-ului ului “http://www.vilairiseforie.ro, precum si Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati. Termenii si conditiile si politica de confidentialitate prezentate sunt valabile si se aplica continutului websiteului ului “http://www.vilairiseforie.ro”. Definitii: • date cu caracter personal – orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale; • prelucrarea datelor cu caracter personal – orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea; • stocarea – pastrarea pe orice fel de suport a datelor cu caracter personal culese; • sistem de evidenta a datelor cu caracter personal – orice structura organizata de date cu caracter personal, accesibila potrivit unor criterii determinate, indiferent daca aceasta structura este organizata in mod centralizat ori descentralizat sau este repartizata dupa criterii functionale ori geografice; • operator – orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, care stabileste scopul si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal; • tert – orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, alta decat persoana vizata, operatorul ori persoana imputernicita sau persoanele care, sub autoritatea directa a operatorului sau a persoanei imputernicite, sunt autorizate sa prelucreze date; • destinatar – orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, careia ii sunt dezvaluite date, indiferent daca este sau nu tert; autoritatile publice carora li se comunica date in cadrul unei competente speciale de ancheta nu vor fi considerate destinatari; • date anonime – date care, datorita originii sau modalitatii specifice de prelucrare, nu pot fi asociate cu o persoana identificata sau identificabila; • date statistice – date care au fost obtinute ca urmare a prelucrarii de catre operator a datelor cu caracter personal dar care nu pot fi folosite la identificarea unei persoane si sunt folosite exclusiv pentru scopuri statistice si/sau de informare, promovare. Colectorul de date cu caracter personal S.C. COMEL PROD S.R.L poate colecta de la dumneavoastra date cu caracter personal, dar numai cu acordul dumneavoastra si daca ni le furnizati voluntar. Colectarea datelor cu caracter personal prin utilizarea mijloacelor de supraveghere video se face cu acordul dumneavoastra tacit (intelegerea si acceptarea semnificatiei indicatorului „Zona supravegheata video”). Spatiile supravegheate video sunt receptia IRIS, zona tehnica,parcarea si imprejmuirile aferente hotelului. Rezervarile se pot face doar telefonic si doar in cazul in care dumneavoastra sunteti de accord in a ne furniza anumite date cu caracter personal pentru a putea mai departe sa va fie facturate diverse sevicii turistice. Aceste informatii sunt prelucrate numai de persoanele care se ocupa de rezervari online, potrivit organigramei societatii. Aceste persoane au obligatia de a utiliza datele dumneavoastra cu caracter personal furnizate cu acordul dumeavoastra in timpul apelului telefonic numai in interesul serviciului. De asemenea, in cazul in care utilizatorul decide achizitionarea pachetului turistic si/sau de organizari evenimente solicitat, datele dumneavoastra cu caracter personal sunt transmise securizat compartimentului contabilitate, pentru intocmirea documentelor contabile conform legii. Persoanelor care intra in contact cu datele dumneavoastra cu caracter personal le este interzisa utilizarea acestor date in afara serviciului, precum si comunicarea acestor date catre terte persoane. Folosim datele cu caracter personal colectate in urmatoarele scopuri: • Pentru confirmarea comenzii formulate; • Pentru a va anunta actualizarile ofertelor, ofertele speciale, informatii actualizate si alte servicii noi oferite; • Pentru a livra documentele financiar contabile aferente serviciilor pe care le-ati cerut sau achizitionat; • Pentru a ne ajuta sa va transmitem cea mai buna oferta pentru solicitarea dumneavoastra. • Pentru a solutiona cererile si reclamatiile dumneavoastra. S.C.COMEL PROD S.R.L poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti daca acest lucru este cerut de lege sau daca exista o solicitare din partea dumneavoastra in acest sens. Atunci cand suntem solicitati sa furnizam date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvaluite doar acele date necesare indeplinirii obiectului solicitarii. S.C.COMEL PROD S.R.L nu vinde, nu schimba si nu inchiriaza date cu caracter personal catre terti. Utilizarea datelor statistice si datelor anonime S.C.COMEL PROD S.R.L nu foloseste datele cu caracter personal pentru realizarea de date statistice. Datele cu caracter personal comunicate de turisti, care contin date cu caracter personal despre turisti, sunt prelucrate numai pentru a contracta servicii turistice si a emite documente financiar-contabile in vederea efectuarii platii serviciilor comandate. Legaturi externe Site-ul”http://www.vilairiseforie.ro” poate contine legaturi spre alte website-uri, in afara controlului S.C.COMEL PROD S.R.L, website-uri pe care credem ca le veti gasi utile. Daca accesati aceste linkuri, veti accesa/vizita website-uri care pot avea o politica de confidentialitate diferita de S.C.COMEL PROD S.R.L. Minori S.C.COMEL PROD S.R.L nu vinde produse si/sau servicii care sa fie cumparate de catre minori. S.C.COMEL PROD S.R.L poate vinde sau incasa contravaloarea unor produse/servicii destinate minorilor, dar achizitionate de catre un adult. Daca sunteti minor si accesati un site, o puteti face doar daca sunteti sub supravegherea unui parinte sau a tutorelui legal. Impunerea acestei Politici de Confidentialitate Daca aveti intrebari legate Politica de Confidentialitate sau daca doriti sa fiti informat asupra datelor cu caracter personal prelucrate de catre S.C.COMEL PROD S.R.L si care va privesc direct, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: “vila_iris@yahoo.ro”. Legislatie Politica de confidentialitate se supune legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul S.C.COMEL PROD S.R.L. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca potrivit dreptului comun. S.C.COMEL PROD ADMINISTRATOR, BRINZOI ADRIAN-GABRIEL 1. Cerere pentru exercitarea dreptului de acces MODEL C?tre, S.C.COMEL PROD.R.L, STR. NUCULUI NR.3, EFORIE NORD CONSTANTA Subsemnatul/Subsemnata....................................................................(numele ?i prenumele) cu domiciliul/re?edin?a în................................ str. .................................…nr. ........ bl. ….... S.C.. ..... ap. ..... telefon ................, (op?ional) adresa de email............................................., în temeiul art. 13 din Legea nr. 677/2001 pentru protec?ia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal ?i libera circula?ie a acestor date, v? rog s?-mi comunica?i dac? datele cu caracter personal care m? privesc ............................................................................................................................... ………................................................................................................................................ au fost prelucrate sau nu în cadrul institu?iei dumneavoastr?. Fa?? de cele de mai sus, v? rog s? dispune?i m?surile legale pentru a primi informa?iile solicitate în baza Legii nr. 677/2001 la urm?toarea adres?............................................................................................................ si la urm?toarea adresa de po?t? electronic?................................................. (op?ional). DATA SEMN?TURA

Situata la mai putin de 400m de plaja si la mai putin de 50m de la soseaua principala, VILA IRIS este un loc ideal in care sa iti petreci vacanta de vara.   Locatia este perfecta pentru a savura o bere rece dupa o zi petrecuta pe plaja.   Este locul unde copiii au locul lor de joaca sigur, este locul unde relaxarea este la...

Citeste mai mult

Serviciile noastre

Localizare pe harta

Pentru a localiza vila noastra va rugam sa dati click pe harta de mai sus.

Vezi camere